Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Fostul sediu al SPIT de pe Badea Cârțan se întoarce în administrarea Primăriei (DOCUMENT)

ro

30 Jul, 2023 13:40 2858 Marime text
Consiliul Local Municipal Constanța se întrunește în ședință ordinară, luni 31 iulie de la ora 13.00 în sistem de videoconferință.

Pe ordinea de zi se regăsește și proiectul de hotărâre nr. 338/2023 privind revocarea dreptului de folosinţă gratuită al Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa asupra imobilului situat în municipiul Constanţa, str. Badea Cârţan nr. 3,compus din teren în suprafaţă construită de 913,00 mp, imobil aflat în proprietatea privată a municipiului Constanţa, vezi secțiunea „documente".

Decizia vine după ce începând cu data de 17 ianuarie 2022, Agenția Fiscală nr. 4 din strada Badea Cârțan nr. 3 s-a mutat în cadrul spațiului de la parterul blocului nr. 44, situat în strada Soveja nr. 104 (sensul giratoriu din zona Eden) de tip “open space”, relaționarea cu cetățenii efectuându-se direct la birourile amplasate în spațiul deschis.

Operațiunile asigurate la aceste birouri constau în impuneri în evidențele fiscale, scoateri din evidențele fiscale, depunere/eliberare certificate de atestare fiscală, consiliere fiscală, recalculări impozite/taxe, înregistrare rapoarte de evaluare, emitere înștiințări de plată/decizii de impunere.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Știri din Constanța Șeful Serviciului dezvoltare și management proiecte din Primărie rămâne fără post iar viceprimarul fără consilier (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii