Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri din Constanța Șeful Serviciului dezvoltare și management proiecte din Primărie rămâne fără post iar viceprimarul fără consilier (DOCUMENT)

ro

28 Jul, 2023 17:17 3798 Marime text




Consilierii locali constănțeni se întrunesc în ședință la sfârșitul lunii iulie, iar printre proiectele aflate pe ordinea de zi este și unul ce vizează aprobarea noii organigrame a Primăriei Constanța, vezi secțiunea „documente".




Cabinetul primarului va avea în componență 6 posturi în loc de 4 iar Cabinetul viceprimar se desființează. Ionuț Rusu spune ca fostul său consilier, Tiberiu Viorel Cojan va fi încadrat la cabinetul primarului, însă va lucra atât pentru primarul Vergil Chițac dar va continua să-l consilieze și pe viceprimar.




Una dintre surprizele acestei organigrame este desființarea postului de șef serviciu dezvoltare și management proiecte din cadrul Direcției dezvoltare și fonduri europene, post ocupat de Niculae Stângă Noni Adrian, un vechi angajat în cadrul Primăriei Constanța și prim-vicepreședintele Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică Constanța.

Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene condusă de Ani Viorica Merlă se redimensionează de la 52 la 48 de posturi din care 42 posturi publice și 10 contractuale. Totodată se Serviciul de Managament Proiecte se transformă în Compartiment proiecte internaționale cu 5 funcții publice.



Potrivit noii organigrame se înființează Compartimentul Comunicare prin preluarea unor funcții publice din cadrul Biroului Relații Internaționale iar posturile de la BRI vor fi transferate la Compartimentul Turism, Relații Comunitare și Minorități.




Potrivit proiectului de Organigramă se înființează Direcția activități economice care va avea 40 de funcții publice.




Organigrama aduce modificări și la nivelul Direcției generale Urbanism și Patrimoniu.





Direcția administrare servicii publice devine Direcția Servicii Publice și va fi condusă de Raluca Georgescu.






Serviciul spații verzi va avea 17 funcții publice ca urmare a preluării Compartimentului întreținere copaci și irigații.





În subordinea Secretarului General al Municipiului vor funcționa serviciul secretariat și Biroul agricol iar alte două posturi de la Arhivă și monitorizare ADI-uri se transformă în inspector, respectiv consilier debutant.

Modificări vor fi și la Direcția Logistică. Serviciul Achiziții va avea doar 13 posturi.





PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Primăria Constanța are o nouă organigramă. Se înființează compartimentul dedicat personalului navigant și diasporei iar viceprimarii vor avea consilieri personali

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii