Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă la Consiliul Local Năvodari Nicolae Matei - „Avem posibilități să facem investiții de viitor“

ro

31 May, 2014 00:00 2362 Marime text
Aleşii locali din Năvodari s-au întrunit pe data de 29 mai, în cadrul unei şedinţe ordinare a Consiliului Local. Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe proiecte de hotărâre, menite să aducă beneficii locuitorilor oraşului.

Primul dintre ele, inițiat de primarul Nicolae Matei, se referă la distribuția de gaze naturale în orașul Năvodari în anul 2014.
De asemenea, în această vară, 2.000 de copii premianți, dar și cei care provin din familii defavorizate vor putea să vadă marea, unii pentru prima dată. „Este un proiect derulat în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța, destinat să promoveze orașul Năvodari și Tabăra de copii. Vor veni copii din Republica Moldova, din județele Harghita și Covasna, unde populația română este minoritară. Vor veni, de asemenea, copii din familii defavorizate și copii premianți. Selecția se va face de către Consiliul Județean Constanța, împreună cu primarii localităților de provenienţă a beneficiarilor“, a declarat primarul Nicolae Matei. În aceeaşi ordine de idei, edilul a rugat consilierii să mențină o comunicare continuă cu năvodărenii. Astfel, cetățenii vor ști ce proiecte se află în desfășurare și, mai ales, la ce le vor folosi aceste proiecte. „Nu trebuie să pierdem niciun proiect, pentru că nu ne mai întâlnim cu perioada aceasta, în care putem accesa fonduri europene. Avem posibilitatea de a face investiții care să ajute orașul Năvodari să se dezvolte pentru viitor. Îi rog pe toți consilierii locali, indiferent de partidul din care fac parte, să explice electoratului, vecinilor din cartierele lor, că facem lucruri serioase în Năvodari, importante pentru comunitatea locală. Explicați-le oamenilor că bugetul este destul de mic, dar că facem investiții mari pe finanțări atrase prin fonduri europene sau realizate prin RAJA“, a mai spus primarul Nicolae Matei. Orașul Năvodari a devenit, recent, stațiune balneoclimaterică, dar investițiile nu se opresc aici. Alte 60 de milioane de euro urmează să fie investite în proiecte de dezvoltare urbanistică și în infrastructură.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii