Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută supraveghetori pentru împletit răchită? RAJDP Constanţa nu renunţă la proiectele... pescăreşti (documente)

ro

18 May, 2015 00:00 2398 Marime text
Face ce face Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa şi mai găseşte câte ceva de lucru. Nu vorbim de asfaltări, căci ar fi plictisitor ca o regie de drumuri să se ocupe doar de proiectele pentru care a fost înfiinţată... Mai nou, RAJDP se ocupă de împletit coşuri de răchită şi de confecţionat unelte pescăreşti. Pentru că astfel de activităţi au nevoie de atentă supraveghere, RAJDP a lansat un... anunţ de publicitate în care semnalează organizarea unei proceduri de cumpărare directă pentru încheierea unui contract de „servicii de supraveghere a lucrărilor aferente proiectului cu finanţare POP 2007-2013, obiectiv «înfiinţare atelier de confecţionare unelte pescăreşti şi împletit răchită - Oraş Hârşova»“, se arată pe licitatiapublica.ro.

Valoarea estimată a contractului este de 2.639,00 de lei, iar durata contractului este de trei luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor de construcţii, cu menţiunea că aceasta poate fi modificată. Pe 21 mai urmează să fie deschise ofertele, iar câştigătoare va fi declarată firma care va oferi preţul cel mai scăzut. Ofertele pot fi transmise prin poştă sau depuse direct la sediul autorităţii contractante.

Nu trebuie omis faptul că, la şedinţa din 3 octombrie 2014, consilierii judeţeni au aprobat un proiect de hotărâre prin care au „consfinţit“ un protocol de colaborare între RAJDP şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa. Potrivit acestui proiect de hotărâre, RAJDP avea să furnizeze, cu titlu gratuit, patru tone de răchită, „necesară realizării cursurilor de calificare pentru împletitori nuiele“, cursuri efectuate în cadrul proiectului „Incluziune socială pentru o viaţă mai bună“. De răchită nu duce lipsă RAJDP-ul, căci cine păstrează are. În anul 2011, era lansată o procedură de achiziţie pentru cumpărarea de butaşi de răchită şi de salcie. Valoarea estimată a acestui contract a fost de 170.000 de lei fără TVA.
 
În ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi vedea anunţul de publicitate la care facem referire în text, precum şi hotărârea de consiliu judeţean prin care RAJDP a încheiat acordul de parteneriat cu DGASPC.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii