Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reabilitarea fostei clădiri a filialei Bibliotecii Judeţene din Coiciu scoate din bugetul CJC peste jumătate de milion de euro (documente)

ro

27 Apr, 2020 00:00 1598 Marime text

Consiliul Județean Constanța se întrunește în sedință ordinară pe 30 aprilie 2020, de la ora 13.00, în sistem videoconferință. Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte, printre acestea și aprobarea indicatorilor tehnico - economici pentru obiectivul „Reabilitarea imobilului Clădire - Filiala I Constanţa, situat pe municipiul Constanţa, strada lzvor nr. 23" - faza DALI. Este vorba despre clădirea unde în trecut a funcţionat o filială a Bibliotecii Judeţene și unde, după reabilitare se va amenaja un spaţiu pentru arhiva CJC, iar la etaj se vor amenaja birouri.

Valoarea totală a investiţiei (fără TVA) este de  2.422.981.36 lei din care: C+M (fără TVA): 1.450.438.88 lei. Termenul de realizare al investiției este de 18 luni, potrivit proiectului care poate fi consultat în secțiunea documente. Proiectul prevede construirea unui corp subsol în care se va amplasa staţia hidrofor şi centrala termică; recompartimentarea clădirii pentru a prelua funcţiunile dc arhiva - parter și birouri etaj I. Până în acest moment, CJC a achiziţionat servicii de elaborare documentaţie tehnico-economică faza DALI şi documentaţii complete necesare depunerii, obţinerii şi predării către bencticiar a certificatului de urbanism şi a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizaţiilor, conform contractului nr. 7849/25.03.2019  încheiat cu SC 144 ENGINEERING SRL  cu sediul pe Aleea Hortensiei nr. 18, Bl. C5, Sc. B, Ap. 56, Et. 2, Constanţa, fondator şi asociat unic fiind Mihai Ciogu. Activitatea principală „activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea".

Citește și:

Arhiva Consiliului Judeţean va fi amenajată într-o clădire a fostei biblioteci (galerie foto + document)


144 Engineering SRL din Constanţa bifează un nou contract cu CJC pentru reabilitarea fostului sediu al Bibliotecii Judeţene din Coiciu

144 Engineering SRL va proiecta demolarea sediului bibliotecii de pe strada Izvor
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii