Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:52 30 03 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de fluidizare a circulaţiei Sensuri giratorii noi la intersecţia dintre strada I.G. Duca și bulevardul Mamaia şi la intersecţia străzii Mihai Viteazu cu bulevardul Mamaia (document)

ro

12 Feb, 2020 00:00 768 Marime text

Consilierii locali municipali constănţeni vor aproba în şedinţa de săptămâna viitoare documentaţia tehnico-economică, faza de documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie, pentru lucrările de construire aferente obiectivului de investiţii „Fluidizarea circulaţiei şi amenajarea sensului giratoriu la intersecţia str. I.G. Duca cu bulevardul Mamaia şi fluidizarea circulaţiei la intersecţia strada Mihai Viteazul cu bulevardul Mamaia, municipiul Constanţa“.
 
Potrivit proiectului care va intra la vot în Consiliul Local Municipal, valoarea (inclusiv TVA) pentru amenajarea sensului giratoriu la intersecţia str. I.G. Duca cu bd. Mamaia, cu bretea de dreapta spre str. Mihai Viteazul, este de 2.046.549,32 lei (vezi secţiunea „Documente”).
 
În prezent, autorităţile locale efectuează în zonă lucrări de reamenajare a tramei stradale şi a trotuarelor de pe bulevardul Mamaia , pe porţiunea de la intersecţia cu strada I.G. Duca până la intersecţia cu strada Mihai Viteazu.
De asemenea, există planuri pentru a realiza piste pentru biciclişti pe lungimea respectivă a bulevardului.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii