Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:47 03 06 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ai idei de amenajare a spațiilor verzi urbane? Află cum poți câștiga 5000 lei de la Primăria Constanța

ro

23 Sep, 2021 00:00 1234 Marime text⦁ Concurs de soluții pentru amenajare spații verzi și sensuri giratorii în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia și aliniamentele de pe bulevardele Tomis și Mamaia
⦁ Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27.09.2021
⦁ Organizatorii vor acorda câștigătorului un premiu în valoare de 5000 lei
⦁ Juriul îşi rezervă dreptul de a nu acorda premiul în cazul în care consideră justificat acest lucru, în funcţie de valoarea (calitatea) lucrărilor prezentate


Primăria Constanța lansează un concurs de soluții pentru amenajare spații verzi și sensuri giratorii în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia și aliniamentele de pe bulevardele Tomis și Mamaia.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27.09.2021, ora  10:49 pe adresa societății Confort Urban SRL, strada Vârful cu Dor nr.10, Constanța.

Organizatorii vor acorda câștigătorului un premiu în valoare de 5000 lei.

Juriul, format din angajații SRL-ului Consiliului Local Municipal Constanța - Mărgărit Brândușa Mădălina, Bică Alexandru Ștefan și Victor Ștefanopol  îşi rezervă dreptul de a nu acorda premiul în cazul în care consideră justificat acest lucru, în funcţie de valoarea (calitatea) lucrărilor prezentate.


Scopul lucrării este obţinerea de soluţii de amenajare pentru valorificarea zonelor studiate în contextul nevoilor comunitare actuale prin: rezolvarea conflictelor generate de caracterul multifuncţional al zonei studiate (centru istoric, cultural, economic, adminsitrativ, educaţional, social, financiar), punerea în valoare a sensurilor giratorii din municipiul Constanţa, creşterea atractivităţii zonei pentru turism, ameliorarea peisagistică, reducerea poluării în zonă, reducerea efectelor negative ale temperaturilor crescute, îmbunătăţirea calităţii aerului.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Pleci, de acasă, nu știi cum vii înapoi De astăzi 16 sensuri unice noi în Constanța. Într-o luna au fost create peste 50
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii