Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de fluidizare a circulaţiei Sensuri giratorii noi la intersecţia dintre strada I.G. Duca și bulevardul Mamaia şi la intersecţia străzii Mihai Viteazu cu bulevardul Mamaia (document)

ro

12 Feb, 2020 00:00 2437 Marime text

Consilierii locali municipali constănţeni vor aproba în şedinţa de săptămâna viitoare documentaţia tehnico-economică, faza de documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie, pentru lucrările de construire aferente obiectivului de investiţii „Fluidizarea circulaţiei şi amenajarea sensului giratoriu la intersecţia str. I.G. Duca cu bulevardul Mamaia şi fluidizarea circulaţiei la intersecţia strada Mihai Viteazul cu bulevardul Mamaia, municipiul Constanţa“.
 
Potrivit proiectului care va intra la vot în Consiliul Local Municipal, valoarea (inclusiv TVA) pentru amenajarea sensului giratoriu la intersecţia str. I.G. Duca cu bd. Mamaia, cu bretea de dreapta spre str. Mihai Viteazul, este de 2.046.549,32 lei (vezi secţiunea „Documente”).
 
În prezent, autorităţile locale efectuează în zonă lucrări de reamenajare a tramei stradale şi a trotuarelor de pe bulevardul Mamaia , pe porţiunea de la intersecţia cu strada I.G. Duca până la intersecţia cu strada Mihai Viteazu.
De asemenea, există planuri pentru a realiza piste pentru biciclişti pe lungimea respectivă a bulevardului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dan sorin 17 May, 2020 08:19 in giratoriile ig duca si renasterii nu se semnalizeaza intenyia sch dur de mers iar daca se untampla nu e vixibilitate de ex la renasterii nu se vede de la min 50 de m acest lucru deci e incalcare de lege solutia e desfiintarea acestor giratorii inutile si prost gandite iar vinovatii sa dea banii din buzunar incl cine le a dat aprobari platim impozite f mari ca niste nimeni care nu stiu nimic sa si indese bani in buzunar se aude dna