Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Se amenajează trei sensuri giratorii la Castelu și Nisipari (DOCUMENT)

ro

03 Mar, 2024 17:00 727 Marime text

 
  • Pentru studiu geotehnic, documentație obținere certificat de urbanism, documentații avize, documentație tehnică pentru autorizația de construire (DTAC), proiect tehnic de execuție conform HG 907/2016 pentru această investiție s-a încheiat un contract de 42.000 de lei.
Comuna Castelu (Consiliul Local Castelu), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract în domeniul „servicii de proiectare tehnică pentru infrastructura de transport“ cu o firmă din București, sistemul fiind de cumpărare directă.

După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de studiu geotehnic, documentație obținere certificat de urbanism, documentații avize, documentație tehnică pentru autorizația de construire (DTAC), proiect tehnic de execuție conform HG 907/2016 pentru investiția „Realizare 3 sensuri giratorii în comuna Castelu, judetul Constanța - Intersecțiiile: Castelu - str. 1 Mai cu str. Florilor, Nisipari - str. Nemțească cu str. Speranței, str. Speranței cu str. Poștei“.
 
Valoarea cumpărării directe este de 42.000 lei (8.450,70 euro), ofertant câștigător fiind SC Hydro Design & Engineering SRL. Data publicării este 29 februarie 2024, ora 11.55, iar data finalizării - 29 februarie 2024, ora 14.25.
 
Despre SC Hydro Design & Engineering SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată duminică, 3 martie 2024, firma Hydro Design & Engineering SRL a fost înființată în anul 2012, adresa sediului social este în București, iar obiectul principal de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.  
 
Asociat unic în SC Hydro Design & Engineering SRL este Cătălin Florian Ghelmez, cel care are și calitatea de administrator.
 
În 2022, SC Hydro Design & Engineering SRL a avut o cifră de afaceri de 2.200.367 lei, un profit de 1.228.911 lei, iar numărul mediu de angajați a fost patru.

Platforma termene.ro informează că SC Hydro Design & Engineering SRL are peste 100 de contracte câștigate - achiziții directe și 14 contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 2 martie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Citește și:

Cumpărări directe Constanța
O firmă din București, contract de 255.000 de lei cu Primăria Deleni. Este vizat satul Șipotele
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii