Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Tuzla, județul Constanța, contract pentru efectuarea de audit energetic! Iată cine se va ocupa

ro

11 Apr, 2024 10:04 458 Marime text
Primăria comunei Tuzla, județul Constanța, a atribuit un contract pentru achiziția de servicii întocmire audit energetic inițial, audit energetic final, DALI, PT; DTAC, VT și AT pentru o investiție ulterioară.
 
Mai exact, cumpărarea directă s-a realizat pe data de 10 aprilie 2024, iar, conform SEAP, valoarea achiziției este ed 91.500 lei. Firma declarată câștigătoare este ISM Procons SRL.
 
Obiectivul contractului este „Servicii de întocmire Audit energetic inițial, Audit energetic final, DALI, Proiect Tehnic, DTAC, Verificare Tehnică, Asistență Tehnică, (conform contract) în vederea obținerii unei finanțări nerambursabile pentru comune peste 5.000 locuitori”, conform aceleiași surse.
 

Despre ISM Procons SRL

 
Firma este înființată în anul 2012, conform termene.ro, iar pe anul 2022 a raportat un singur salariat, o cifră de afaceri de 997.700 lei și un profit de 364.073 lei. Sediul social este în județul Cluj, localitatea Florești, pe strada Eroilor nr. 21
 
Anca Simona Cristea este asociat unic și administrator al firmei amintite.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii