Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Tulcea va reabilita sistemul rutier de pe strada Mărășești

ro

25 Feb, 2021 00:00 1288 Marime text
  • UAT Tulcea urmează să reabiliteze sistemul rutier de pe strada Mărășești
  • Primăria organizează licitație
  • Termenul limită de transmitere a ofertelor este 4 martie


Primăria municipiului Tulcea organizează o licitație pentru atribuirea unui contract aferent achiziției serviciilor de asistență tehnică (dirigenție de șantier) pentru contractul de execuție lucrări „Reabilitare sistem rutier strada Mărășești, municipiul Tulcea”.

Termenul limită pentru transmiterea ofertelor este 4 martie 2021, iar valoarea estimată a achiziției este de 12.218,5 lei. Obiectivul principal al Contractului este de asigurare a implementării cu succes a proiectului „Reabilitare sistem rutier strada Mărășești, Municipiul Tulcea” din punct de vedere al parametrilor timp, cost, calitate și siguranță. Obiectul contractului este prestarea serviciului de supraveghere a execuției lucrărilor prin diriginți de șantier autorizați, prin realizarea următoarelor activități principale: - administrarea și managementul contractului de execuție lucrări; - supervizarea lucrărilor; - activități post construcție.

Conform propunerii de contract, durata totală a contractului este de 42 de luni, din care 6 luni asistență tehnică în perioada de execuție a lucrărilor și 36 de luni asistență tehnică în perioada de garanție acordată de executant lucrărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii