Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna face apel către locuitorii comunei - „Ansamblul locurilor de joacă a fost dezmembrat prin slăbirea șuruburilor, ceea ce a pus în pericol viața copiilor“ (galerie foto)

ro

20 Jul, 2019 00:00 1392 Marime text
Primăria Cumpăna informează locuitorii comunei că ansamblul locurilor de joacă a fost dezmembrat prin slăbirea șuruburilor, ceea ce a pus în pericol viața copiilor, covoarele de protecție montate în aceste locuri de joacă au fost dislocate, șipcile și structura de metal ale băncilor. 
 
„Pe această cale, vă informăm în legătură cu situația reală a celor zece locuri de joacă pentru copii de pe teritoriul comunei. 
Acestea au fost realizate în urmă cu peste 15 ani, astfel încât unele dintre ele au necesitat permanent reparații curente sau chiar capitale.
O parte dintre acestea au fost reparate în urmă cu trei ani, în funcție de posibilitățile financiare. Dureros este faptul că în timpul nopții întreg ansamblul locurilor de joacă a fost dezmembrat prin slăbirea șuruburilor, ceea ce a pus în pericol viața copiilor, covoarele de protecție montate în aceste locuri de joacă au fost dislocate, șipcile și structura de metal ale băncilor au fost rupte, la fel și coșurile de gunoi și mânerele de la balasoare. Cel mai urât și cel mai greu este să luptăm împotriva celor certați cu legea curățeniei și a bunului simț, care, noapte de noapte, folosesc aceste locuri de joacă producând distrugerea lor, dar, ceea ce este și mai grav, tulbură liniștea locuitorilor din zonă, trecând la amenințări“, a transmis Primăria Cumpăna. 
 
Salariații SC Salubrizare și Gospodărie Cumpăna curăță în fiecare dimineață doze de diferite băuturi, coji de semințe și alte ambalaje. Pentru a păstra în stare aparatele locurilor de joacă și pentru un climat civilizat de convețuire, autoritatea publicvă locală Cumpăna face un apel la spiritul civic al locuitorilor comunei. 
 
„Cei patru polițiști ai Postului de poliție națională Cumpăna și cei nouă polițiști locali, în echipă mixtă, vor patrula pe toate cele 156 de străzi ale comunei, precum și la aceste locuri de joacă, instituții publice (Campus Școlar, Liceu, Cămin Cultural, Centru Socio-Medical, After School, Centru Socio-Educativ, trei săli de sport, două grădinițe, Complex Sportiv) și 7.000 de gospodării“, a mai spus Primăria Cumpăna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii