Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța reajustează prin intermediul Consiliului Local solicitarea formulată către Ministerul Dezvoltării pentru finanțarea construcției bulevardul Madrid

ro

18 May, 2022 00:00 2034 Marime text
  • Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă extraordinară, vineri, 20 mai 2022, anunță conducerea Primăriei
  • Pe ordinea de zi se află și proiectul de modificare a HCL nr. 402/2021 privind aprobarea cererii de finanţare şi a devizului generat aferent proiectului „Bulevardul Madrid”
  • Inițial, Primăria Constanța a solicitat în cadrul cererii de finanțare suma de 53.704.484.13 lei de la bugetul de stat
  • Numărul mare de cereri de finanțare depuse în cadrul categoriei de investiții pentru drumuri publice este foarte mare
  • Din acest motiv, Primăria Constanța vrea să-și reajusteze solicitarea formulată către Ministerul Dezvoltării
 

Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă extraordinară, vineri, 20 mai 2022, anunță conducerea Primăriei.
Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.                 
   
Pe ordinea de zi se află și proiectul de modificare a HCL nr. 402/2021 privind aprobarea cererii de finanţare şi a devizului generat aferent proiectului „Bulevardul Madrid”, vezi secțiunea „documente".

Prin intermediul proiectului, Consiliul Local Municipal trebuie să aprobe modificarea cererii de finanțare și a devizului general pentru acest proiect, în contextul în care prin intermediul Programului Național de Investiții Anghel Saligny, Guvernul a decis că municipiile reședință de județ au prealocată o finanțare minimă pentru cel puțin un proiect în limita a 43.000.000 lei.

Inițial, Primăria Constanța a solicitat în cadrul cererii de finanțare suma de 53.704.484.13 lei de la bugetul de stat.

Însă, numărul mare de cereri de finanțare depuse în cadrul categoriei de investiții pentru drumuri publice este foarte mare.

Din acest motiv, Primăria Constanța vrea să-și reajusteze solicitarea formulată către Ministerul Dezvoltării.

Valoarea totală a proiectului este de 62.058.582.39 lei, din care contribuția municipiului Constanța va fi de 8.354.098.26 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Se caută elaborator pentru documentația tehnico-economică a viitorului Bulevard Madrid din Constanța. Proiectul ar putea fi realizat cu fonduri din PNI Anghel Saligny

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii