Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:20 04 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Tuzla, anunț în atenția operatorilor economici și a locuitorilor (document)

ro

28 Oct, 2021 00:00 959 Marime text
  • Măsuri noi luate de către Primăria Tuzla
 
Primăria localității Tuzla informează locuitorii și operatorii economici de ce măsuri trebuie să țină cont pentru o combatere a răspândirii infecției cu SARS-CoV-2.
 
Un prim anunț este către operatorii economici. Printre măsurile care s-au instituit se numără și obligativitatea operatorilor economici să dezinfecteze periodic și de câte ori este nevoie în interiorul spațiilor comerciale cât și la intrare.
 
Totodată, activitatea cu publicul a operatorilor economici se desfășoară la interior și la terase cu o capacitate de până la 50%, în intervalul orar 05.00-21.00.
 
Un alt anunț îi vizează pe cetățeni. Mai precis, prin acesta „Accesul persoanelo în incinta Primăriei Tuzla este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultaul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”. Totodată, de la 26.10.2021 în intervalul orar 13.00-16.00 se suspendă orice interacțiune directă a personalului Primăriei comunei Tuzla cu cetățenii, prin audiențe, relații cu publicul, acces în clădirea primăriei sau orice alte forme de cotnact direct cu aceștia.
 
Mai multe detalii privind cele două anunțuri puteți regăsi în documentul atașat materialului.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Drumul de exploatare De212 va fi modernizat. Primăria Tuzla a depus documentația la APM Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii