Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Claudiu Palaz „Ponta să spună concret ce acuzaţii îmi aduce"

ro

13 Feb, 2012 00:00 1956 Marime text
cap_7.jpgPreşedintele PDS, Victor Ponta, a anunţat că va cere premierului Răzvan Ungureanu sancţionarea mai multor prefecţi din ţară care, în opinia sa, au acţionat politic în aceste zile de gravă situaţie meteorologică. Printre reprezentanţii Guvernului în teritoriu ce ar trebui penalizaţi se află şi prefectul Constanţei, Claudiu Palaz

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat sâmbătă că îi va cere premierului Răzvan Ungureanu, printr-o scrisoare deschisă, să sancţioneze prefecţii din judeţele Buzău, Vrancea şi Constanţa. Motivaţia? În opinia preşedintelui PSD, cei trei reprezentanţi ai Guvernului în teritoriu au lăsat zeci de mii de oameni într-o situaţie „inacceptabilă", din raţiuni politice. „În primul rând, trebuie sancţionaţi prefecţii din Vrancea, Buzău şi Constanţa, care, în aceste zile de gravă situaţie meteorologică, au acţionat pe un criteriu politic şi i-au sabotat pe preşedinţii de consilii judeţene şi, în loc să ia măsuri pentru salvarea oamenilor, au făcut politică de partid", a afirmat liderul PSD. Ponta a subliniat că, „dacă Ungureanu vrea să restabilească legalitatea", atunci trebuie să ia măsuri de sancţionare a celor trei prefecţi PDL. În replică la declaraţiile liderului PSD, prefectul Constanţei, Claudiu Palaz, a precizat că solicitarea lui Ponta nu este ancorată în realitate. „Întrebaţi-l pe Ponta ce a făcut sau ce nu a făcut prefectul Constanţei. Cu această ocazie, liderul PSD să spună concret ce acuzaţii îmi aduce", a punctat Claudiu Palaz. Întrebat ce părere are despre solicitarea preşedintelui PSD şi ce urmăreşte Ponta prin acest demers, reprezentantul Guvernului în teritoriu a afirmat că nu doreşte să comenteze în niciun fel poziţia liderului formaţiunii politice. „Nu fac politică, aşa că mă abţin de la astfel de comentarii", a răspuns Claudiu Palaz. Prefectul a conchis prin a susţine: „Ponta nu ştie ce vorbeşte. Vom vedea cine este vinovat în momentul în care cineva va răspunde penal pentru acţiunile sale", a afirmat Palaz.

L-am contactat telefonic pe liderul PSD pentru a afla cu ce a greşit prefectul Constanţei, Claudiu Palaz, de merită să fie sancţionat, la ce partid se referă că i-ar face politica şi ce penalizare ar trebui să-i fie aplicată acestuia. Până la ora închiderii ediţiei nu am reuşit să stabilim legătura cu preşedintele PSD.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii