Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:55 20 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL îşi reîntregeşte echipa de consilieri locali. După o serie de bâjbâieli, Bogdan Baraţă îşi preia mandatul

ro

27 Jan, 2020 00:00 1904 Marime text

După o serie de bâlbâieli, liberalii constănţeni au reuşit să-şi clarifice situaţia din cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa. Astfel, în şedinţa din 30 ianuarie, supleantul de pe lista de aleşi locali, Bogdan Baraţă, va fi validat în funcţia de consilier, în locul lui Victor Constantin, care şi-a pierdut calitatea de ales local după ce a fost exclus din filiala PNL Constanţa.


La finalul anului trecut, secretarul CLM, Marcela Enache, le solicitase liberalilor lămuriri cu privire la o situaţie creată, după ce o altă persoană revendicase mandatul vacant de ales local. „S-a prezentat la Primărie Nicolae Zarzare, care a anunţat că nu a semnat niciun document prin care renunţă la calitatea de supleant pe listele PNL”, a spus atunci arcela Enache. Nicolae Zarzare este angajat al Direcţiei Regionale de Drumuri de Poduri Constanţa, pus în 2016 pe listele de consilieri locali de Vergil Chiţac, pe când actualul senator candida la Primăria Constanţa din PNL.


Prin intermediul preşedintelui filialei PNL, Bogdan Huţucă, liberalii au adus între timp dovezi că Zarzare nu mai are calitatea de membru PNL. „Zarzare Nicolae şi-a pierdut calitatea de membru al partidului încă din anul 2018, prin radiere de drept din baza de date a membrilor PNL. Odată cu pierderea calităţii de membru, acesta a pierdut şi orice posibilitate de a beneficia de poziţia de pe lista de validare în funcţia de consilier local. În anul 2019, Nicolae Zarzare a depus la secretariatul partidului nostru o nouă adeziune, însă până la acest moment aceasta nu a fost validată în interiorul organizaţiei. Cererea de renunţare la mandat a fost depusă tot de dumnealui la secretariatul partidului în cursul anului 2019”, se arată în adresa depusă de liberali la secretariatul Consiliului Local Municipal.

 

Citeşte şi:

Un apropiat al senatorului Chiţac revendică mandatul vacant al liberalilor din Consiliul Local Municipal Constanţa

PNL acuză că li se blochează validarea unui consilier local

Oficial, Victor Constantin nu mai este consilier local municipal

Ti-a placut articolul?

Comentarii