Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL acuză că li se blochează validarea unui consilier local

ro

20 Dec, 2019 00:00 2762 Marime text

Săptămâna trecută, Instituţia Prefectului - Judeţul Constanţa a invalidat mandatul consilierului local Victor Constantin. Drept urmare, primarul municipiului Constanţa urma să iniţieze un proiect de hotărâre privind vacantarea mandatului deţinut de PNL, potrivit rezultatelor alegerilor locale din 2016.
Acest lucru nu s-a întâmplat însă în şedinţa de CLM de ieri, secretarul general al municipalităţii, Marcela Enache, explicând că un alt liberal revendică acest mandat. “S-a prezentat la Primărie domnul Nicolae Zarzăre, care a anunţat că nu a semnat niciun document prin care renunţă la calitatea de supleant pe listele PNL”, a spus în şedinţă Marcela Enache.

Este vorba despre Nicolae Zarzăre, angajat al Direcţiei Regionale de Drumuri de Poduri Constanţa, pus în 2016 pe listele de consilieri locali de Vergil Chiţac, pe când actualul senator candida la Primăria Constanţa din PNL.
Liberalii susţin că vor reverifica situaţia lui Zarzăre, cu toate că acesta ar fi renunţat la calitatea de supleant şi nu s-a mai prezentat demult la sediul PNL.
Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, este convins însă că PSD l-ar fi „recuperat” pe Zarzăre prin metode specifice, de teama pierderii majorităţii în Consiliul Local Municipal Constanţa. Toate drumurile ar duce către Dumitru Babu, viceprimarul municipiului Constanţa, care a negat că l-ar cunoaşte pe cel care revendică mandatul de ales local.
Cert este că grupul de aleşi PSD din CLM intră în anul electoral 2020 cu acest avantaj, urmând ca liberalii să se lămurească în privinţa supleantului care trebuie să devină consilier local municipal.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii