Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Cazacu, numit, din nou, director provizoriu la Telegondola Mamaia SRL

ro

03 Feb, 2022 00:00 1514 Marime text
  • Directorul general provizoriu al societăţii beneficiază de o remuneraţie lunară brută fixă în cuantum de 9591 lei
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată cea mai recentă decizie a administratorilor societăţii Telegondola-Mamaia.
 
S-a luat act de expirarea mandatului lui Cazacu George, din calitatea de Director General provizoriu al societăţii, la data de 06.01.2022.
 
Totodată, s-a numit Cazacu George, cetăţean român, cu domiciliul în judeţul Constanţa, în funcţia de Director General provizoriu al Societăţii Telegondola-Mamaia - S.R.L., începând cu data de 07.01.2022, în conformitate cu prevederile art. 642 din OUG 109/2011, cu modificările şi completările ulterioare, pentru un mandat cu o durată de 4 luni de la data numirii, cu posibilitate de prelungire până la 6 luni, dar nu mai mult de data finalizării procedurii de selecţie a directorului general al societăţii, conform Ordonanţei de urgenţă a Guvernului cu nr. 109/2011, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 111/2016; Directorul general provizoriu al societăţii beneficiază de o remuneraţie lunară brută fixă în cuantum de 9591 lei.
 
S-a aprobat forma contractului de mandat ce urmează a fi încheiat cu directorul general provizoriu al societăţii şi se împuterniceşte Bogdan-Dumitru Barața, în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii să semneze Contractul de mandat cu directorul general provizoriu, urmând ca indicatorii de performanţă să fie stabiliţi după aprobarea Bugetului de venituri şi cheltuieli al societăţii pentru anul 2022.
Începând cu data 07.01.2022, se autorizează cu drept de semnătură în bancă şi semnătură electronică, Cazacu George, în calitate de Director General provizoriu al societăţii.
 
Prezenta decizie va fi dusă la îndeplinire de către directorul general al societăţii, care prin compartimentele de resort, va asigura îndeplinirea procedurilor de înregistrare şi publicare la Oficiul Registrului Comerţului Constanţa.
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
George Cazacu a fost repus în funcția de director general provizoriu al Telegondola Mamaia SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii