Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:36 20 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL a votat împotriva tarifelor Direcţiei de Pază. Consilierul Marian Cruşoveanu Contractul a expirat din decembrie, cum vor fi plătiți angajații?

ro

16 Jan, 2020 00:00 1456 Marime text

În cadrul primei şedinţe de Consiliu Judeţean din acest an, aleşii judeţeni au aprobat asigurarea serviciilor de pază şi monitorizare pe anul 2020 la obiectivele aparţinând Consiliului Judeţean Constanta cu Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa.
 
Consilierii PNL votat împotrivă, pe motiv că tarifele Direcţiei de Pază sunt cu 40% mai mari decât cele de pe piaţă iar consilierul judeţean de la PMP Florin Goidea s-a abţinut de la vot.
 
Proiectul însă a trecut cu 20 de voturi “pentru”.
În plus, legat de acelaşi proiect, liderul consilierilor liberali din cadrul CJC, Marian Cruşoveanu, susţine că angajaţii direcţiei nu vor putea fi plătiţi pentru activitatea prestată în perioada 1-15 ianuarie a.c., din cauza faptului că la sfrâșitul anului trecut a expirat contractul dintre Consiliul Judetean Constanța și Direcția Județeană de Pază, Cruşoveanu a precizat că cerut explicaţii legat de această situaţia atât direcţiei juridice din cadrul Consiliului Judeţean, cât şi şefului Direcţiei de Pază a Judeţului Constanţa. “Mi s-a răspuns că avem dreptate şi că nu se ştie cum se va rezolva această situaţie”, a afirmat consilierul liberal.
 

Citeşte şi:

Liberalii, avertisment pentru conducerea CJC - „Tarifele Direcţiei de Pază sunt mai mari decât pe piaţa liberă. Nu le vom vota” (document)

Obiectivele aparţinând Consiliului Judeţean Constanţa rămân fără pază, de anul viitor

LIVE TEXT Tarifele Direcţiei de Pază ale CJC nu au fost aprobate de consilierii judeţeni (galerie foto)

Direcţia de Pază a judeţului Constanţa va monitoriza permanent cabinetele preşedintelui şi vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii