Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:26 07 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Obiectivele aparţinând Consiliului Judeţean Constanţa rămân fără pază, de anul viitor

ro

14 Dec, 2019 00:00 2834 Marime text

Consilierii judeţeni PNL şi Florin Goidea de la PMP s-au abţinut să voteze în şedinţa de vineri, 13 decembrie, aprobarea asigurării serviciilor de pază şi monitorizare pe anul 2020 la obiectivele aparţinând Consiliului Judeţean Constanţa cu Direcţia de Pază a judeţului Constanţa.
 
Liberalul Marian Iordache a explicat motivele pentru ca grupul de aleşi ai PNL a decis să se abţină de la vot. Liberalii au ridicat problema preţurilor mult prea mari practicate de Direcţia Judeţeană de Pază faţă de celelalte firme private de pază şi tocmai aceste tarife îi fac necompetitivi pe piaţa achiziţiilor publice. Proiectul nu a fost aprobat, iar de anul viitor obiectivele CJ rămân fără pază.
 
După şedinţă, preşedintele Consiliului Judeţean, Marius Horia Țuţuianu, a spus că va reintroduce proiectul pe ordinea de zi în şedinţa din ianuarie 2020.
 
Proiectul prevedea printre altele ca printre obiectivele monitorizate să fie incluse şi cabinetele preşedintelui şi vicepreşedinţilor CJ. Legat de acest aspect, Țuţuianu a anunţat că va renunţa la acest serviciu, deoarece nu are nevoie de pază. Ulterior, a precizat că monitorizarea cabinetelor se realizează prin sistemul amplasat la parterul instituţiei şi nu presupune paza efectivă a birourilor conducerii instituţiei. Chiar şi aşa, 75 de lei/h pentru monitorizarea video este exagerată. Proiectul ar putea fi astfel amendat până anul viitor.
 
Citeşte şi:
 
LIVE TEXT Tarifele Direcţiei de Pază ale CJC nu au fost aprobate de consilierii judeţeni (galerie foto)

Direcţia de Pază a judeţului Constanţa va monitoriza permanent cabinetele preşedintelui şi vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean Constanţa

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii