Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 20.000 de locuitori din județul Constanța primesc pachete de la Guvern. Ce conțin acestea?

ro

15 Jun, 2020 00:00 2541 Marime text
  • Peste 21.000 de pachete cu produse pentru igienă, sunt distribuite în aceste zile, în localități din tot județul
  • Grup de lucru care gestionează acest program este format din reprezentanți ai Prefecturii Constanța, AJPIS, DSVSA, AJFP, ITM, DJST, DJS și Crucea Roșie
  • Totodată, celor doi subprefecți, Aura Bozdoacă și Șenol Ali sunt direct implicați în această acțiune


Ministerul Fondurilor Europene a demarat programul de distribuire a pachetelor pentru populația defavorizată.
La nivel județului Constanța, urmează să fie distribuite peste 21.000 de pachete cu produse pentru igienă, în localități din tot județul, iar de bunul mers al acțiunii se vor ocupa reprezentanții Instituției Prefectului.

Printr-un ordin al prefectului județului Constanța, George-Sergiu Niculescu, s-a format un grup de lucru cu 60 de membri, oameni din Prefectura Constanța, AJPIS Constanța, DSVSA Constanța, AJFP Constanța, ITM Constanța, DJST Constanța, DJS Constanța și Crucea Roșie.

Aceștia se vor asigura că pachetele vor ajunge, în cele mai bune condiții, direct la beneficiarii care au atât de mare nevoie de ele.
Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate - POAD este menit să sprijine categoriile sociale cele mai defavorizate din țară, oameni care își duc traiul cu greu, oameni care au nevoie de sprijinul statului și al Uniunii Europene.

Vă reamintim, în luna aprilie, Ministerul Fondurilor Europene a semnat și contractul de peste un miliard de lei pentru pachetele cu alimente de care vor beneficia peste 1.1 milioane de români. În total, POAD are o alocare de peste 2 miliarde de lei, bani europeni.

"În calitate de prefect al județului Constanța, voi sprijini mereu cauzele umanitare și mă voi asigura de faptul că oamenii care au nevoie de noi, nu vor fi lăsați singuri! Le mulțumesc celor doi subprefecți, Aura Bozdoacă și Șenol Ali, pentru implicarea în această acțiune!", a precizat prefectul județului Constanța, George Niculescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii