Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL şi UNPR ciocnesc separat Şedinţe festive cu şampanie, prăjituri şi împăcări

ro

21 Dec, 2011 01:45 1046 Marime text
Pedeliştii constănţeni se întrunesc astăzi într-o şedinţă festivă de sfârşit de an. Christian Gigi Chiru spune că va fi o reunire a membrilor Biroului Permanent Judeţean şi ai Biroului Local, în care nu se vor pune pe tapet probleme de ordin politic sau de conduită a colegilor, ci va fi un moment de sărbătoare, când se va închina un pahar şi urările pentru 2012 vor curge alături de şampanie în cupe.

Şi UNPR-iştii constănţeni petrec mâine, însă nu la malul mării, ci în cadrul unei reuniuni la nivel central, la care sunt invitaţi să participe lideri de marcă ai organizaţiilor teritoriale.

Preşedintele UNPR Constanţa, George Lipoveanu, spune că va participa la o agapă de sfârşit de an la Bucureşti, împreună cu o delegaţie compusă din amiralul Petrică Stoica - preşedintele Ligii Navale, liderul de sindicat din Direcţia Sanitară Veterinară, Ioan Bârlădeanu - preşedintele Federaţiei de caiac-canoe şi alţii. „Va fi cu siguranţă o întrunire festivă de final de an, iar de la anul sperăm să facem o figură şi mai frumoasă pe scena politică", a mai spus Lipoveanu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii