Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avansări în grad la Jandarmeria Tulcea, de Ziua Jandarmeriei Române

ro

03 Apr, 2024 13:37 494 Marime text

Sursa IJJ Tulcea


 
  • Astăzi, 03 aprilie, Jandarmeria Română aniversează 174 de când Domnitorul Moldovei,  Grigore Alexandru Ghica,  a semnat actul de înfiinţare a Jandarmeriei: Legiuirea pentru reformarea Corpului Slujitorilor în Jandarmi, ocazie cu care la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea s-au organizat activități dedicate Zilei Armei.
 
În cadrul unei ședințe festive, au fost prezentate ordinele de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim pentru șase jandarmi, respectiv doi ofițeri și patru subofițeri care îndeplinesc condițiile legale și care au rezultate foarte bune în activitate.
 

„Au fost acordate totodată diplome de merit cadrelor militare care s-au evidențiat în activitatea lor profesională prin îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu”, transmit jandarmii tulceni.

 
Conform Statului cadrelor militare ,,gradul militar este un drept al titularului și reprezintă recunoașterea în plan social a calității de cadru militar”.
 

„La mulți ani tuturor jandarmilor din țară și celor care ne reprezintă în misiuni internaționale! La mulți ani Jandarmeria Română!”

 
 Citește și
Cupa Jandarmeriei constănțene la fotbal! Ce echipe au urcat pe podium (GALERIE FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii