Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea anunță licitație Două grădinițe din Constanța vor intra în reabilitare (documente)

ro

01 Oct, 2018 00:00 4112 Marime text
Primăria Constanța vrea să reabiliteze, modernizeze și doteze două grădinițe din județul Constanța. Este vorba de Grădinițele cu Program Prelungit „Mugurel” și „Amicii” Constanța.
 
În acest sens, pentru achiziția serviciului de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții, municipalitatea a publicat pe data de 25 septembrie caietele de sarcini.
 
Lucrările de reabilitare, modernizare și dotare a Grădiniței cu program prelungit „Mugurel” au o valoare estimată de 50.000,00 lei, în timp ce valoarea estimată de investiții pentru Grădinița cu program prelungit „Amicii” este estimată la 74.000,00 de lei.
 
Licitațiile vor fi atribuite în baza criteriului „prețul cel mai scăzut”, iar termenul-limită de depunere a ofertelor a fost 28 septembrie. În momentul de față, cele două grădinițe nu dispun de un spațiu adecvat care să permită desfășurarea activităților în sălile cu destinație specifică, instalațiile termice sunt deteriorate, instalațiile electrice și sanitare sunt învechite, iar preșcolarii își desfășoară toate activitățile în aceeași încăpere.
 
Scopul realizării obiectivului de investiții este reprezentat de creșterea calității infrastructurii educaționale din municipiul Constanța prin reabilitarea, modernizarea și dotarea celor două grădinițe.
 
Proiectul are ca scop asigurarea accesului la educația timpurie în vederea obținerii unor rezultate educaționale bune, concomitent cu promovarea participării și reintegrarea părinților pe piața muncii. Proiectul mai presupune dotarea clădirii grădinițelor și a spațiului de joacă din curtea acestora.
 
Descrierea achiziției serviciului constă în elaborarea documentației tehnico-economice, elaborarea DALI și a lucrărilor de intervenții precum studiul topografic, studiul geotehnic, inclusiv realizarea auditului energetic, a expertizei tehnice și a documentațiilor pentru obținerea avizelor și a acordurilor pentru obiectivul de investiții stabilit.
 
Durata contractului este de 48 de luni, cu posibilitatea de prelungire în funcție de durata de execuție a lucrărilor și de acordul părinților.
 
În secțiunea „Documente” puteți consulta anunțurile cu privire la proiectul de investiție, reabilitare, modernizare și dotare a grădinițelor.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii