Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă va reabilita Grădinița Mugurel din Constanța

ro

29 May, 2021 00:00 4183 Marime text
  • Grădinița cu program prelungit „Mugurel” Constanța va fi reabilitată de o firmă din București
 
Primăria Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței cu program prelungit „Mugurel” Constanța”.
 
Atribuirea a avut loc la data de 25 mai 2021. Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența prezentei clauze suspensive, în sensul că încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de obținerea finanțării lucrărilor din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Regional (POR) gestionat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării si Administrației în calitate de autoritate de management, semnarea contractului ce face obiectul procedurii de atribuire fiind posibilă doar în situația în care se respectă dispozițiile referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice. În cazul în care, indiferent de motive, contractul de finanțare aferent obiectivului de investiții ce face obiectul procedurii de atribuire nu este încheiat/semnat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și de Autoritatea Contractantă, Autoritatea Contractantă va aplica prevederile art. 212 alin. (1) lit. c) sectiunea a 12 a din Legea nr. 98/2016, cu modificarile si completarile ulterioare, şi va anula procedura de atribuire, încheierea contractului de achiziție publică fiind imposibilă în lipsa unui contract de finanțare valabil care să certifice obținerea finanțării lucrărilor din fondurile europene nerambursabile prin Programul Operațional Regional (POR) gestionat de MinisterulLucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de autoritate de management.
 
Valoarea totală a achiziției este de 3.264.364,36 lei. Zen Urban Construct SRL este firma câștigătoare.
 

Despre Zen Urban Construct

 
Societatea a fost înființată în anul 2015, cu sediul social în București, Sector 2, pe șoseaua Pantelimon. Capitalul social este de 200 de lei. Asociat unic și administrator este Ștefania-Alis Zburătură. Activitatea principală a societății este reprezentantă de „Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”. În anul 2019, firma a avut 10 salariați, la o cifră de afaceri de 1.856.951 lei, profitul fiind de 603.919 lei. Ștefania-Alis Zburătură mai este asociat și administrator la Zen Proiect Office SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii