Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:41 30 05 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Localitatea Peștera, undă verde de la Mediu pentru racordarea la gaze

ro

08 Mar, 2023 14:22 777 Marime text
Aragaz racordat la gaze, Sursa foto: Pixabay Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru Primăria Peștera.

Mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul:  „INFIINTARE RETEA INTELIGENTA DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE MEDIE PRESIUNE SI RACORDURI GAZE NATURALE IN COMUNA PESTERA, SATELE: PESTERA, IZVORU MARE, IVRINEZU MIC SI IVRINEZU MARE”.


Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.

Amintim că în noiembrie 2022, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Primăriei comunei Peștera, județul Constanța.

Este vorba de proiectul „INFIINTARE RETEA INTELIGENTA DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE MEDIE PRESIUNE SI RACORDURI GAZE NATURALE IN COMUNA PESTERA, SATELE: PESTERA, IZVORU MARE, IVRINEZU MIC SI IVRINEZU MARE”.


    Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.


PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii