Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Cernavodă, se caută soluţii de creditare Programul de reabilitare termică va scoate de la buget aproximativ cinci milioane de lei (document)

ro

03 Jun, 2014 00:00 2244 Marime text
În această perioadă, reprezentanţii Primăriei oraşului Cernavodă depun eforturi pentru a parcurge o nouă etapă în realizarea unui proiect de mare anvergură. Este vorba despre un program multianual de reabilitare termică a blocurilor. La finele lunii mai, Primăria Cernavodă a depus pe site-ul de achiziţii publice o cerere de ofertă pentru contractarea unor servicii de acordare de credit în vederea obţinerii unei facilităţi de credit în valoare 5.000.000 de lei, pentru asigurarea resurselor financiare necesare finanţării obiectivelor de investiţii de interes local: „Reabilitare termică a blocurilor de locuinţe în oraşul Cernavodă“, respectiv „Realizare circuite secundare şi puncte termice aferente extinderii reţelei de termoficare în oraşul Cernavodă“, proiecte aprobate conform Hotărârii de Consiliu Local nr.260 -282/28.10.2013, respectiv HCL nr.276/29.11.2010.

Este vizat un contract de achiziţii publice prin care prestatorul se obligă să ofere servicii de asigurare şi servicii bancare şi de investiţii, în vederea contractării creditului necesar implementării proiectelor. Valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de 1.683.548,49 de lei. Acesta urmează a fi încheiat pentru o perioada de 120 de luni, începând cu data atribuirii. Cuantumul garanţiei de participare din partea prestatorului este de 16.835,49 de lei, reprezentând 1% din valoarea estimată a contractului. Finanţarea se va face din bugetul propriu de venituri şi cheltuieli al oraşului Cernavodă. Contractul va intra în vigoare la data obţinerii avizului favorabil de garantare al Comisiei de Autorizare a Împrumuturilor Locale (Ministerul Finanţelor Publice). Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru accesul la documente este 27 iunie, ora 16.00, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 iulie, ora 10.00, ofertele urmând a fi deschise în aceeaşi zi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii