Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bloc din Cernavodă va fi reabilitat de Primărie! Ce firmă a câştigat contractul

ro

21 Dec, 2016 00:00 4106 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Primăria oraşului Cernavodă a organizat licitaţie publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de reabilitare termică a blocului de locuinţe nr. 34, strada Crişan, localitatea Cernavodă, judeţul Constanţa“. Recent, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice a fost publicat anunţul de atribuire a contractului, care s-a făcut prin negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare, în vederea efectuării de lucrări suplimentare pentru obiectivul de investiţii. În documentul din SEAP este justificată alegerea procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare astfel: situaţie de urgenţă extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă, în conformitate cu condiţiile stricte stabilite în directivă. Valoarea iniţială estimată a contractului a fost de 32.777,15 lei, fără TVA, iar valoarea de atribuire a acestuia a fost de 29.491,37 de lei, fără TVA. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, iar data atribuirii este 19.12.2016. Câştigătorul licitaţiei este societatea Pegas Impex SRL, cu sediul pe strada Unirii nr. 16, din Cernavodă.

Despre Pegas Impex SRL 

Potrivit Registrului Comerţului, firma Pegas Impex SRL a fost înfiinţată în anul 1995 şi are sediul social în localitatea Cernavodă, pe strada Castanilor nr. 1. Capitalul social subscris este de 2.300.000 de lei, integral vărsat în 230.000 de părţi sociale, deţinute în totalitate de Cristian Augustin Greavu, născut pe 12.08.1967, care deţine şi funcţia de administrator al societăţii. Potrivit codificării CAEN, societatea se ocupă de „lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat şi lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.
 
Cristian Augustin Greavu este asociat în mai multe societăţi precum Yahoo Best SRL şi Inorog Construct SRL.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii