Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La ce practici apelează proprietarii de terenuri de la Valu pentru a-şi înşela clienţii

ro

29 May, 2013 00:00 1365 Marime text
Mai mulţi cetăţeni au cumpărat de-a lungul timpului terenuri la Valu lui Traian, fiind minţiţi că acestea vor fi trecute din extravilanul localităţii în intravilanul acesteia.  

Primăria localităţii Valu lui Traian a anunţat ieri printr-un comunicat de presă, că încă din anul 2008, se confruntă cu situaţii în care cetăţeni cumpără loturi în extravilanul localităţii, amăgiţi de vânzători că acestea vor fi trecute în intravilan.
Primăria Valu lui Traian a emis din anul 2008 o atenţionare către Camera Notarilor Publici Constanţa pentru a avertiza notarii cu privire la aceste înşelăciuni. De asemenea, cadastriştilor le-a fost interzis să mai facă parcelări în extravilan.
Cu toate acestea, primarul Florin Mitroi declară că încă mai există oameni de bună credinţă, ce cumpără loturi în câmp fără să ştie de fapt pe ce dau banii. Vânzătorii fie le spun că sola respectivă a intrat în intravilan şi este construibilă, fie le arată un lot de casă aflat la limită cu intravilanul, care nu corespunde însă cu cel trecut în acte.
Pentru a evita astfel de situaţii, primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, anunţă cumpărătorii de terenuri să se adreseze reprezentanţilor Primăriei înainte de a semna actele de cumpărare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii