Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Excursie minunată la Aqua Magic pentru copii din comuna Grădina. Primarul Gabriela Iacobici promite alte surprize (galerie foto)

ro

06 Jul, 2018 00:00 2305 Marime text
Unul dintre cele mai importante puncte de atracţie de pe litoralul românesc, parcul Aqua Magic, a fost vizitat de copii din comuna Grădina.
 
Unul dintre cele mai interesante locuri pentru distracţie în timpul verii din municipiul Constanţa a devenit gazdă, timp de o zi, pentru 120 de copii din comuna Grădina. Cu sprijinul Primăriei comunei Grădina, 120 de elevi au beneficiat, în această săptămână, de o excursie gratuită la parcul acvatic Aqua Magic. „Vizita a fost posibilă în baza protocolului încheiat între Primăria Grădina şi parcul Aqua Magic. Noi am pus la dispoziţie transportul copiilor, iar intrarea în parc a fost gratuită. Desigur, asemenea excursii se vor mai repeta. Le dorim copiilor noştri distracţie plăcută şi o vacanţă minunată, în care să aibă parte de soare, de bucurii, de clipe de neuitat“, a declarat Gabriela Iacobici, primarul comunei Grădina.
 
În altă ordine de idei, şefa administraţiei publice locale din Grădina a precizat că, în prezent, se fac ultimele retuşuri la casa mortuară, la sala de sport şi la atelierul auto, pentru care urmează să fie făcută recepţia. De altfel, crearea unor condiţii civilizate pentru traiul de zi cu zi al localnicilor reprezintă o preocupare permanentă a reprezentanţilor administraţiei publice locale din Grădina. Lucrările la această casă mortuară au început încă în anul 2016. „Întreaga investiţie s-a realizat cu bani din bugetul local. A fost aprobată, în şedinţa de Consiliu Local Comunal, suma de 100.000 de lei pentru dotarea casei mortuare. Vrem să aibă tot ceea ce este necesar: mobilier de bucătărie, oale, cratiţe, farfurii, tacâmuri, tot“, spunea acum un an primarul Gabriela Iacobici.

Sala de sport, dotată modern

Una dintre investiţiile mult-aşteptate de elevii şcolii Gimnaziale nr. 1 din localitatea Grădina este sala de sport. Proiectul a fost demarat în anul 2016, iar în primăvara anului 2017, cu fonduri alocate Primăriei Grădina de Consiliul Judeţean Constanţa, lucrările au continuat. Conform proiectului, sala are 24 de metri lungime şi aproximativ zece metri lăţime. „Era extrem de importantă, atât pentru efectuarea orelor de sport, cât şi pentru repetiţii, spectacole, serbări, festivitatea de deschidere a anului şcolar şi alte activităţi care se pot derula aici. În acest fel, nu vom mai fi nevoiţi să mutăm copiii în Căminul Cultural, va fi mult mai uşor“, a afirmat primarul Gabriela Iacobici.
 
Citeşte şi:
 
Lucrări cu bani din bugetul comunei Locuitorii din Grădina şi Cheia vor avea casă mortuară şi sală de praznic
 
Sala de sport din Grădina va fi finalizată înainte de termen
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii