Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din nou alegeri în judeţul Constanţa?

ro

28 Feb, 2017 00:00 2043 Marime text
În cursul zilei de ieri, în sala de şedinţe a Prefecturii, a avut loc şedinţa Colegiului Prefectural, cu această ocazie fiind organizată şi o conferinţă de presă. În cadrul conferinţei, prefectul judeţului Constanţa, Adrian Nicolaescu, a făcut referire la situaţia unor localităţi din judeţ, unde se pot organiza alegeri anticipate.
 
„Pentru localitatea Nicolae Bălcescu, am transmis deja la minister să se stabilească data alegerilor. La Mereni, am constatat că la treia convocare nu s-a constituit Consiliul Local şi am transmis informaţia la Direcţia Juridică de la minister să ia act, de asemenea, şi la Autoritatea Electorală Permanentă. Deja am transmis informarea. Consiliul a fost dizolvat prin hotărâre judecătorească, s-a încercat constituirea sa din supleanţi, dar, deşi au fost trei încercări, nu s-a constituit“, a precizat Nicolaescu.
 
De asemenea, acesta a mai menţionat că mai sunt trei localităţi în judeţul Constanţa care sunt în termen să conteste ordinul prefectului. „La Ciocârlia, la Dobromir şi la Bărăganu încă sunt în termen să conteste ordinul prefectului, potrivit legii contenciosului administrativ, şi nu trebuie să ne grăbim, aşteptăm termenul. Dacă nu le-au acţionat în justiţie, atunci solicităm şi acolo stabilirea datei alegerilor“, a mai spus prefectul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii