Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract important, „lansat“ de Primăria Cumpăna Campusul Grupului Şcolar Cumpăna va fi utilat

ro

21 Oct, 2015 00:00 2031 Marime text


Reprezentanţii administraţiei publice locale din Cumpăna par să se mişte rapid când vine vorba de investiţii în domeniul învăţământului. O dovadă în acest sens stă anunţul postat pe SEAP prin care Primăria Cumpăna a „lansat“ invitaţia agenţilor economici interesaţi să obţină un contract important.
 
Cum lucrările la Campusul Şcolar al Grupului Şcolar Cumpăna sunt în toi, autorităţile locale dau zor să asigure cele necesare dotării ulterioare. Un contract important pentru definitivarea acestei investiţii îşi aşteaptă ofertanţii. Aceştia ar urma să furnizeze mobilier, aparatură electrocasnică, dotări pentru bucătărie, aparatură electronică şi echipamente didactice.


 
Contractul este împărţit pe cinci loturi, valoarea totală estimată fiind de 1.745.463,30 de lei fără TVA, iar durata - o lună de la data atribuirii. Suma va fi acoperită din bugetul local, bugetul de stat şi fonduri europene obţinute prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 pentru acest proiect de anvergură.
 
Termenul-limită pentru primirea ofertelor de la agenţii economici interesaţi este 3 decembrie, dată la care vor fi deschise ofertele şi vor fi desemnate firmele câştigătoare, în sala de şedinţe din cadrul Primăriei Cumpăna.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii