Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțenii sunt așteptați la dezbaterea publică asupra Planului de calitate a aerului în municipiu (documente)

ro

10 Jul, 2021 00:00 1194 Marime text


⦁    Dezbaterea publică va avea loc în sala Remus Opreanu din cadrul Consiliului Județean,  în data de 15.07.2021, începând cu orele 15.00
⦁    Propunerea de elaborare a planului poate fi consultată la sediul primăriei Constanţa
⦁    Comentarii/întrebări/opinii privind planul de calitate a aerului pot fi transmise la sediul UAT Municipiul Constanţa din până la data de 13.07.2021



Dezbaterea publică privind propunerea de elaborare a Planului de calitate a aerului pentru municipiul Constanţa va avea loc la sediul UAT Municipiul Constanţa din B-dul Tomis, nr. 51, sala Remus Opreanu, în data de 15.07.2021, începând cu orele 15.00.

Propunerea de elaborare a planului poate fi consultată la sediul primăriei Constanţa din B-dul Tomis, nr. 51, camera 25A şi la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa din Str. Unirii nr 23, zilnic, între orele 9-13, dar și în secțiunea "documente".

Publicul poate transmite în scris comentarii/întrebări/opinii privind propunerea amintită la sediul UAT Municipiul Constanţa din B-dul Tomis, nr. 51, camera 25A până la data de 13.07.2021.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Primăria comandă un nou studiu al calității aerului în municipiul Constanța

A fost finalizat planul privind calitatea aerului în municipiu. Ce angajamente și-a luat Primăria Constanța pentru următorii patru ani? (documente)

Planul Primăriei privind calitatea aerului în municipiul Constanţa Achiziţia de autobuze electrice, perdele de protecţie la nivelul arterelor urbane şi parcări supraetajate (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii