Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Municipal Constanţa dă repartiţii pe locurile libere din locuinţele ANL. Cine sunt beneficiarii (document)

ro

24 Sep, 2018 00:00 3902 Marime text
Proiectul de hotărâre privind repartizarea unor spaţii de locuit de tip ANL, prin închiriere, din recuperări, se regăseşte pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local al municipiului Constanţa, convocată pe data de 27 septembrie.
 
Date fiind situaţia spaţiilor de locuit vacante construite în regim ANL, aflate în administrarea RAEDPP Constanţa şi cererile familiilor îndreptăţite să solicite spaţiile de locuit; în conformitate cu prevederile Legii nr. 152/1998 privind înfiinţarea ANL, cu articolul 15 din Normele metodologice de aplicare a acesteia şi privind accesul la locuinţele construite prin programele ANL destinate închirierii, a fost iniţiat prezentul proiect de hotărâre.
 
Astfel, urmează să fie repartizate patru imobile construite în regim ANL pentru tineri, unul în strada Zefirului nr. 15, două camere + dependinţe de 30,35 mp; o cameră de 18,55 mp pe strada Lirei nr. 3B; două camere pe strada Brizei nr. 1H şi nr. 1C, respectiv 17,70 mp şi 18,71 mp.
 
Potrivit proiectului de hotărâre al Consiliului Local Constanţa privind repartizarea unor spaţii de locuit de tip ANL prin închiriere din recuperări, au fost repartizate imobile următorilor: Mariana Muscalu - imobilul din strada Zefirului pentru patru persoane, Alina Ştefan - cel din strada Lirei. pentru trei persoane. Cele două locuinţe din strada Brizei vor fi repartizate lui Adrian Cucu - pentru o persoană şi lui Alexandru Gornea - pentru trei persoane. 
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta proiectul de hotărâre al Consiliului Local Constanţa privind repartizarea unor spaţii de locuit de tip ANL prin închiriere din recuperări.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii