Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:30 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali municipali continuă depunerea rapoartelor de activitate Irinela Nicolae - PSD - proiecte ce vizau învăţământul (document)

ro

09 Jun, 2017 00:00 1367 Marime text
Consilierul local municipal PSD Irinela Nicolae şi-a depus raportul de activitate, în conformitate cu prevederile art. 51, alineatul 4 din Legea nr. 251/2001, a administraţiei publice locale, republicată cu modificările şi completările ulterioare.
 
În calitate de consilier local al Consiliului Municipal Constanţa, Irinela Nicolae a participat la nouă şedinţe ale Consiliului Local al Municipiului Constanţa. Nicolae îşi desfăşoară activitatea în cadrul Comisiei nr. 4 - pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, sănătate, cultură, sport, culte şi protecţie socială din cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa.
De asemenea, este membru desemnat al mai multor consilii de administraţie din scoli şi licee ale municipiului Constanţa, respectiv: Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Colegiul Tehnic „Pontica“, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“, Şcoala Gimnazială nr. 38 „Dimitrie Cantemir“, Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, Şcoala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul“, Şcoala Gimnazială nr. 24 „Ion Jalea“ şi în această calitate a participat la şedinţele de lucru ale consiliilor de administraţie şi ale comisiilor de asigurare a calităţii şi a avut intervenţii specifice pentru îmbunătăţirea activităţilor educaţionale şi administrative.
 
A participat în calitate de membru al Comisiei de evaluare şi selecţionare a asociaţiilor şi fundaţiilor care acordă servicii de asistenţă socială şi care solicită subvenţii de la bugetul local la întâlniri de lucru în cadrul SPAS Constanţa şi a efectuat vizite de lucru la ONG-urile care au solicitat finanţare. Irinela Nicolae a mai notat în raportul de activitate şi participarea în calitate de membru al Comisiei de numărare a voturilor consilierilor locali din şedinţele de Consiliu Local la toate etapele de numărare şi verificare a acestora.
 
„În cadrul Comisiei de specialitate nr. 4, am dezbătut probleme specifice care au ţinut de competenţa acesteia, am iniţiat trei proiecte de hotărâre, alături de alţi patru membri ai comisiei, care au fost supuse spre aprobare în cadrul şedinţelor de Consiliu Local: HCLM nr. 222/29.07.2016 - hotărâre de Consiliu privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al municipiului Constanţa în consiliile de administraţie şi comisiile pentru evaluarea calităţii în unităţile de învăţământ preuniversitar din municipiul Constanţa; HCLM nr. 259/31.08.2016 - hotărâre de Consiliu privind constituirea Comisiei de analiză şi verificare a modului de exercitare a dreptului de administrare asupra imobilelor de către unităţile de învăţământ; HCLM nr. 260/31.08.2016 - hotărâre de Consiliu privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Consiliului Consultativ pe probleme de tineret al municipiului Constanţa. În aceeaşi comisie am avut o serie de întâlniri de lucru cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa şi cu cel al Muzeului de Artă Populară, cu reprezentanţi ai Consiliului Elevilor, am dezbătut probleme diverse în cadrul audienţelor realizate“, arată, în raportul de activitate, consilierul Irinela Nicolae.
 
La audienţele organizate în Comisia nr. 4, Irinela Nicolae susţine că a discutat şi a încercat să soluţioneze şi alte situaţii apărute în cadrul întâlnirilor cu cetăţenii.
 
Raportul complet al consilierului PSD Irinela Nicolae îl puteţi vizualiza în secţiunea „Documente“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii