Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali aprobă modificări la Regulamentul parcărilor din municipiul Constanța. Este vizată Peninsula! (DOCUMENTE)

ro

26 Jan, 2023 12:48 2960 Marime text


Consiliul Local Constanța se reunește în ședință ordinară pe 31 ianuarie a.c.

Pe ordinea de zi figurează și un proiect de hotărâre pentru modificarea HCL NR. 123/2021 privind aprobarea regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța.

Potrivit textului hotărârii, „la Art.I din Regulament se modifică litera e), pct. 2. Abonamente, din Anexa nr. 2, care va avea urmatorul cuprins: e) abonament destinat riveranilor zonei peninsulare va fi de 199 lei/an tva inclus. Abonamentul este fără rezervare de loc.

Riveranilor din zona peninsulară beneficiază la cerere de abonament la nivelul taxei anuale zona 2 fără rezervare de loc, iar cererea este soluționată de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța.

Plata abonamentului se poate realiza Ia casieriile SPIT sau ale Primăriei municipiului Constanta, online sau prin virament bancar în contul corespunzător deschis la Trezoreria municipiului Constanța.

Contravaloarea abonamentelor reprezintă venit la bugetul local”.

Celelalte prevederi ale Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța, aprobat prin HCL nr. 123/2021, cu modificările și completările ulterioare, rămân neschimbate.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii