Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt consilierii locali care îi vor evalua pe directorii unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Constanța?

ro

08 Nov, 2021 00:00 1788 Marime text
  • Pe ordinea de zi se află proiectul de hotărâre pentru desemnarea unor reprezentanți ai Consiliului local al municipiului Constanța în Comisia de evaluare a probei de interviu privind concursul pentru ocuparea funcțiilor de director si director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar
  • Potrivit proiectului, din comisie vor face parte următorii aleși locali: Costin Avătafului(PNL), Marian Nazâru (PNL), Ateș Casimceali (PNL), Mihaela Andrei (PNL), Mirela Garip (USR PLUS), Romeo Stavăr- Vergea (USR PLUS), Iulian Călin(USR PLUS), Mihai Ochiuleț (USR PLUS), Claudia Dobre (PSD) și Dede Perodin (PSD).
  • Comisia de evaluare pentru proba de interviu a directorilor și directorilor adjuncți de unități de învățământ preuniversitare trebuie să aibă în componență și un reprezentant al Consiliului Local Municipal pentru fiecare dintre cele 45 de unități de învățământ cu personalitate juridică
  • Reamintim că în județul Constanța sunt vacante 189 de funcții de director, respectiv 77 de funcții de director adjunct
 

 
Consiliul local al municipiului Constanța se întrunește în ședință extraordinară, de îndată, astăzi, de la ora 10:00. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.

Pe ordinea de zi se află proiectul de hotărâre pentru desemnarea unor reprezentanți ai Consiliului local al municipiului Constanța în Comisia de evaluare a probei de interviu privind concursul pentru ocuparea funcțiilor de director si director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar (vezi secțiunea „documente”).

Potrivit proiectului, din comisie vor face parte următorii aleși locali: Costin Avătafului(PNL), Marian Nazâru (PNL), Ateș Casimceali (PNL), Mihaela Andrei (PNL), Mirela Garip (USR PLUS), Romeo Stavăr- Vergea (USR PLUS), Iulian Călin(USR PLUS), Mihai Ochiuleț (USR PLUS), Claudia Dobre (PSD) și Dede Perodin (PSD).

În conformitate cu ordinul MEC, Comisia de evaluare pentru proba de interviu a directorilor și directorilor adjuncți de unități de învățământ preuniversitare trebuie să aibă în componență și un reprezentant al Consiliului Local Municipal pentru fiecare dintre cele 45 de unități de învățământ cu personalitate juridică din municipiul Constanța, vezi lista în secțiunea „documente”.


La finalul probei scrise a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a anunțat că au fost admiși 121 de candidați pentru următoarea etapă, cea a interviului.


Reamintim că în județul Constanța sunt vacante 189 de funcții de director, respectiv 77 de funcții de director adjunct, pentru care s-au prezentat la prima probă 213 candidați (din care au promovat 56,33%).
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Constanța Concurs pentru directorii școlilor. Peste 55% dintre participanți au promovat examenul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii