Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce mai construiesc patronii hotelului Parc în Staţiunea Mamaia?

ro

24 Oct, 2013 00:00 6076 Marime text
SC Triumph Comtur SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa două proiecte în vederea emiterii a acordului de mediu. Este vorba despre proiectul construire imobil P+1E cu funcţiunea de spaţiu comercial, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona hotel Aurora, dar şi imobil parter cu funcţia spaţiu comercial, propus a fi amplasat în staţiunea Mamaia, lângă complexul Cleopatra.
 
Potrivit datelor din Registrul Comerţului, societatea TRIUMPH COMTUR SRL, adică hotel Parc, a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Constanţa, hotel Parc – sediul Agenţi de turism. Obiectul de activitate al societăţii sunt „activităţi ale agenţiilor de turism”.

Capitalul social subscris este de 120.000 lei, iar numărul de părţi sociale este de 12.000. Societatea îi are ca asociaţi pe Aurel Butnaru, născut în anul 1947 în Valea Seacă, care deţine 6000 de părţi sociale, şi fiul său, Florin Butnaru, născut în anul 1980 în municipiul Constanţa, care deţine 6000 de părţi sociale. Administratorul societăţii este Florin Butnaru. Reamintim că Aurel Butnaru este fost consilier PNL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii