Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost desemnaţi câştigătorii celei de-a doua ediţii a Cupei Ovidiu la dans sportiv. Pe podium au urcat şi sportivi din oraşul Ovidiu (galerie foto)

ro

10 Jun, 2019 00:00 2355 Marime text
Primăria Ovidiu, Federaţia Română de Dans Sportiv şi Clubul Dance World au organizat, pe data de 8 iunie, cea de-a doua ediţie a Cupei Ovidiu la dans sportiv. Zeci de cluburi de dans sportiv din România au intrat în competiţia Cupa Ovidiu la dans sportiv, ajunsă la cea de-a doua ediţie. Evenimentul, ajuns la cea de-a doua ediţie anul acesta, a fost găzduit de Sala de Sport a Clubului Orăşenesc Ovidiu.
 
Concursul a fost structurat pe mai multe categorii de vârstă şi clase de dans sportiv, începând cu vârsta de 4 ani şi terminând cu seniorii de 35 de ani. Au fost invitate să participe toate cluburile de dans sportiv din România.
 
Concurenţii au fost evaluaţi de 20 de arbitri de nivel naţional şi internaţional din Constanţa, Bucureşti, Craiova, Satu Mare, Brăila, Galaţi, Piteşti. Directorul concursului este Otto Varga, preşedintele juriului - Justin Istrate, observator federal - Costin Mihaiu. Arbitrii competiţiei sunt: Dan Marina, Iulian Ghencea, Florentina Mihaiu, Raluca Ivan, Eugenia Iordache, Valentin Butanche, Adrian Oprea, Iulian Tenie, Galina Uncum, Dan Frumuşanu, Andreea Folea, Adrian Nicoară, Alina Filipescu, Csaba Tibor Toth, Dorel Burgiu, Mănescu Lavinia, Drăgan Cosmina şi Sever Vuap. Secretariat: Adina Răducan şi Cătălin Prundurel. Prezentator - Melania Istrate, DJ şi muzică - Hobby Dance. Evenimentul a adunat în oraşul Ovidiu peste 360 de sportivi de toate vârstele şi din toată ţara. Dintre aceştia, 100 au fost constănţeni.
 
„Trebuie să mulțumim Federației că a avut încredere în noi, înseamnă că după prima ediție au fost mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat la Ovidiu. Avem toată încrederea că vor veni și la anul fără niciun dubiu. Este un eveniment care trebuie să continue, eu consider că abia de la a treia ediție putem spune că devine o tradiție. Meritul este în primul rând al profesoarei noastre de dans sportiv, Cosmina Drăgan, ea a reușit să convingă Federația și s-a implicat foarte mult în organizarea evenimentului și în căutarea sponsorilor. Și din Ovidiu am avut participanți. Primăria a susținut și financiar, dar mai ales logistic. Partener a fost și anul acesta Clubul Orășenesc Ovidiu”, a punctat George Scupra, primarul orașului Ovidiu.
 
Şi copii de la Secţia de Dans Sportiv Ovidiu au urcat pe podiumul concursului. Perechea Eghet Sebastian / Zărnescu Alexandra a obţinut locul 5 la clasa debutanţi vals lent. Perechea Bălan Dragoş / Zenovei Lorena s-a clasat pe locul 7, la clasa E. De asemenea, perechea Strugariu Dragoş / Dobre Carina şi-a adjudecat locul 8, la clasa E, iar perechea Gheuca Robert / Neculaie Andreea - locul 7, la clasa E. Tinerii sunt antrenaţi de Cosmina Drăgan.
 
Preșcolarii celor două grădinițe din Ovidiu au oferit un moment artistic. „În cadrul concursului, am avut un scurt moment demonstrativ, un mic spectacol prezentat de copiii de la grădinițele din Ovidiu, un dans al prieteniei, așa l-am numit noi. Este un sport care îi ajută pe copii pentru a fi mai siguri pe sine, le dă încredere în propriile forțe. Vreau să mulțumesc primăriei, primarului George Scupra, dar și părinților care ne-au susținut la organizarea acestei competiții cu final fericit”, a declarat Cosmina Drăgan, antrenor de dans sportiv în orașul Ovidiu.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii