Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Hârșova, județul Constanța cumpără servicii de elaborare documentații tehnico-economice (DOCUMENT)

ro

28 Feb, 2024 17:00 734 Marime text
  • Valoarea contractului este de 226.264,85 lei, iar rezultatul a fost afișat pe 28 februarie 2024.
 
Primăria orașului Hârșova, județul Constanța, a atribuit un contract, prin cumpărare directă ce vizează achiziția de servicii de elaborare documentații tehnico-economice pentru clădiri publice.
 
Valoarea contractului este de 226.264,85 lei, iar rezultatul a fost afișat pe 28 februarie 2024. Firma câștigătoare este Legal Assistance SRL, conform platformei SEAP. Autoritatea contractantă achiziționează servicii elaborare a documentației tehnice pentru obținerea autorizației de construire și a proiectului tehnic, inclusiv detalii de execuție, privind obiectivul „Creșterea eficienței energetice a Liceului Teoretic Ioan Cotovu”.
 
Despre Legal Assistance SRL
 
Firma este înființată în anul 2007, iar potrivit termene.ro, pe anul 2022 a raportat 1 salariat, la un profit de 3,7 milioane lei și o cifră de afaceri de peste 4,7 milioane lei. Sediul social este într-un apartament de pe strada Dristorului nr. 91-95 din București. Asociați în companie sunt Rădulescu Angelica-Diana – 80% și Grigore Robert Nicolae – 20%, cel din urmă fiind și administrator.
 
Grigore Robert Nicolae mai apare în Yardman SRL și Patagonia Design SRL.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, societatea are 66 achiziții directe adjudecate la nivel național dintre care 11 la nivelul județului Constanța.
 
Toate achizițiile directe ale firmei pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Primăria Ostrov, județul Constanța, a cheltuit peste 100.000 de lei pentru elaborarea documentațiilor pentru proiectarea sistemului de alimentare cu apă (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii