Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANI l-a declarat incompatibil Averea şi interesele lui Tudor Nădrag, primarul din Hârşova (documente)

ro

05 Jul, 2013 00:00 5291 Marime text
Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunţat, în cursul acestei săptămâni, că 22 de foşti şi actuali primari şi viceprimari din judeţul Constanţa se află în stare de incompatibilitate „ca urmare a exercitării simultane de către aceştia atât a funcţiei de primar sau viceprimar, cât şi a calităţii de reprezentant al unităţii administrativ-teritoriale în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor a societăţilor comerciale de interes local, contrar prevederilor legale care reglementează regimul juridic al incompatibilităţilor”.

Aşa cum am anunţat, cotidianul ZIUA de Constanţa va prezenta, în fiecare ediţie, averea şi interesele acestor aleşi locali. Continuăm astăzi cu Tudor Nădrag, primarul USL al oraşului Hârşova. Potrivit declaraţiei de avere disponibile pe site-ul ANI, declaraţie completată pe 25 aprilie 2012, edilul şef din Hârşova deţine un teren intravilan în suprafaţă de 889 metri pătraţi, dobândit prin cumpărare în 1999. Primarul are, de asemenea, o casă de locuit în suprafaţă de 342 metri pătraţi, dobândită în 2003. Tudor Nădrag nu deţine însă niciun automobil.

Conform declaraţiei, şeful administraţiei publice locale din Hârşova nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. Nu are nici conturi, şi nici depozite bancare. Aşa cum reiese din declaraţia de avere, Tudor Nădrag nu are nicio datorie.

În ceea ce priveşte veniturile, Nădrag a realizat, în anul fiscal anterior completării declaraţiei, un venit de 38.358 lei în calitate de primar. Soţia sa, Elena, a încasat, ca director economic al SC Tudor Construct, un salariu de 15.800 lei, în vreme ce fiul său, Aurelian, a încasat, în calitate de manager al unei societăţi (al cărei nume nu este lizibil), un salariu de 16.400 lei.
Potrivit declaraţiei de interese din 25 aprilie 2012, Nădrag este asociat în SC Tudor Construct SRL Hârşova.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii