Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:52 24 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aleșii județeni au aprobat bani pentru Spitalul Județean Constanța și pentru Direcția pentru Protecția Copilului

ro

22 Dec, 2020 00:00 777 Marime text
  • A fost ședință de îndată a Consiliului Județean Constanța
  •  Aleșii județeni au aprobat o majorare a bugetului Spitalului Clinic Județean de Urgență, cu suma de aproximativ 2,1 milioane lei
  •  A fost majorat și bugetul de venituri și cheltuieli al DGASPC Constanța, cu  3,1 milioane lei
 
A fost ședință de îndată a Consiliului Județean Constanța.  Au fost prezenți 28 de consilieri din totalul de 37. Pe ordinea de zi au fost trei de proiecte de hotărâre.
 
Aleșii județeni au aprobat modificarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2020 al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2020 pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (DGASPC), precum și rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Județului Constanța pentru anul 2020.
 
Este vorba despre o majorare a bugetului Spitalului Clinic Județean de Urgență, cu suma de aproximativ 2,1 milioane lei.
Banii provin din contractele cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța.
 
A fost modificat și bugetul de venituri și cheltuieli al DGASPC Constanța, acesta majorându-se cu valoarea de aproximativ 3,1 milioane lei. Sumele provin în mare parte din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, dar și din sponsorizări.
 
De asemenea a fost rectificat bugetului de venituri și cheltuieli al Județului Constanța pentru anul 2020.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii