Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:41 22 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A doua etapă din cadrul programului primăriei Cumpăna „Tabere de vară pentru elevii cu rezultate deosebite în anul școlar 2018 – 2019”

ro

19 Jul, 2019 00:00 434 Marime text

În această perioadă, în comuna Cumpăna a început a doua etapă (din cele patru) din cadrul programului intitulat „Tabere de vară pentru elevii cu rezultate deosebite în anul școlar 2018 – 2019”. Primăria comunei Cumpăna, reprezentată prin primar, ec. Mariana Gâju în parteneriat cu primăriile a sase localitati, oganizează în perioada 15 – 21 iulie, tabăra de vară pentru elevii cu rezultate deosebite (anul școlar 2018-2019), ce se desfasoara in cadrul Campusului Școlar al Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu. 
 
În tabere prezente 120 persoane, elevi și profesori însoțitori din comunele: Vânători Neamț – județul Neamț, Prundeni – județul  Valcea, Tibanesti – judedul Iași, Loamnes – județul Sibiu, Sadu – județul Sibiu, Tarna Mare – județul Satu Mare.  Pe data de 17 iulie, copiii și profesorii însoțitori au vizitat sediul primăriei Cumpăna unde au fost întâmpinati de primarul Mariana Gâju, dar și prnipipalele obiective din comuna printre care: Centrul de Îngrijire Copii „After School”, Centrul Socio-Educativ, Centrul Multifuncțional de Asistență Socio- Medicală, Geamia, Sala de Sport „Elena Frîncu” și Compexul Sportin „Centenar 2018”. 
 
Elevii din localitățile partenere beneficiază de cazare și masă și plajă. De asemenea, vor vizita obiectivele turistice din județul Constanța,  vor participa la evenimente festive și activități extrașcolare. În perioada vacanței de vară, administrația publică a comunei Cumpăna și-a propus să răsplătească elevii olimpici și cu rezultate deosebite la învățătură sau diverse activități prin acordarea unui sejur de 7 zile în zonele montane și de agrement ale țării. În urma parteneriatelor create, elevii merituoși ai comunei Cumpăna participă la un schimb de experiență în tabere din localitățile prietene.

Ti-a placut articolul?

Comentarii