Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

65.000 de lei pentru şcolile din Mihail Kogălniceanu Ancuţa Belu - „Vreau să avem rezultate cât mai bune la examenele naţionale"

ro

20 Sep, 2012 01:00 2994 Marime text
Kogalniceanu_-_Anca_Belu_1.jpgPrimăria din Mihail Kogălniceanu s-a preocupat de buna desfăşurare a anului şcolar 2012 - 2013.

Şefa autorităţii locale, Ancuţa Belu, a menţionat că primăria pe care o conduce a efectuat lucrări de reparaţii şi de igienizare pentru toate unităţile de învăţământ aflate pe raza comunei. Mai precis, au intrat în programul de renovare Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu, Şcoala Generală nr. 2, Grădiniţa din satul Piatra şi Grădiniţa din satul Palazu Mic. Lucrările au constat în aplicarea a două straturi de zugrăveli interioare pe bază de var, zugrăveli interioare cu vopsea lavabilă şi amorsă.

La Liceul Teoretic Mihail Kogalniceanu s-au efectuat şi lucrări de realizare a unor tavane false din plăci de rigips. De asemenea, s-au realizat lucrări de reparaţii şi igienizare la sala de sport a Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, dar şi la Internatul Liceului. Totodată, Primăria comunei Mihail Kogălniceanu a considerat că este necesară o reamenajare a parcurilor din jurul instituţiilor de învăţământ, dar şi repararea trotuarelor, pentru ca elevii să-şi desfăşoare activitatea în condiţii decente. Toate aceste lucrări au fost realizate cu fonduri din bugetul local, investiţiile ajungând la 65.000 de lei fără TVA.

 Kogalniceanu_-_Anca_Belu_2.jpg

„Timpul a fost destul de scurt, dar am reuşit să ducem la bun sfârşit toate aceste lucrări, pentru ca elevii să poată începe noul an şcolar în cele mai bune condiţii. Sunt mult mai multe de făcut la instituţiile de învăţământ. Primăria şi Consiliul Local din Mihail Kogălniceanu vor veni de câte ori va fi nevoie în sprijinul elevilor şi al cadrelor didactice şi vor încerca să le asigure cele mai bune condiţii pentru studiu. Ca primar, îmi doresc să avem rezultate cât mai bune la Kogălniceanu la examenele naţionale de la sfârşitul anului şcolar 2012 - 2013", a declarat primarul comunei, Ancuţa Belu, luni, la deschiderea anului şcolar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii