Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre cei mai importanți directori din cadrul Consiliului Județean Constanța a părăsit instituția (DOCUMENT)

ro

06 Apr, 2023 12:38 5282 Marime text
  • Mihaela Leila Banciu s-a transferat la Ministerul Sportului– Direcția Generală Juridică, Resurse Umane și Afaceri Europene pe funcția publică de conducere vacantă de Director general, gradul II
  • Președintele CJ, Mihai Lupu a semnat dispoziția privind transferul la cerere funcționarului public, începând cu data de 03.04.2023
  • Informații legate despre posibila plecare a directorului general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică din cadrul Consiliului Județean au existat încă de anul trecut pe fondul unor zvonuri potrivit cărora o altă persoană din instituție ar fi accesat computerul directorului juridic al Consiliului Județean fără acordul acesteia
  • Întrebat fiind despre aceste speculații președintele CJ, Mihai Lupu a negat atunci incidentul


 
Mihaela Leila Banciu, director general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică din cadrul Consiliului Județean Constanța pleacă din instituție.

Banciu s-a transferat la Ministerul Sportului– Direcția Generală Juridică, Resurse Umane și Afaceri Europene pe funcția publică de conducere vacantă de Director general, gradul II.

Președintele CJ, Mihai Lupu a semnat dispoziția nr.123 privind transferul la cerere funcționarului public, începând cu data de 03.04.2023, vezi secțiunea „documente".

Prevederile prezentei dispoziţii pot fi contestate în termen de 30 de zile de la data comunicării la Secția Contencios Adminsitrativ a Tribunalului Constanța.

Informații legate despre posibila plecare a directorului general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică din cadrul Consiliului Județean au existat încă de anul trecut pe fondul unor informații vechiculate în cadrul instituției, potrivit cărora acesteia i-ar fi fost accesat computerul fără acordul său.

Întrebat fiind despre aceste speculații președintele CJ, Mihai Lupu a negat atunci că acest incident s-ar fi petrecut în cadrul instituției.

Contactată telefonic, Leila Mihaela Banciu a precizat că transferul său nu are legătură cu acele speculații ci pur si simplu și-a dorit o evoluție profesională din aparatul județean în cel central.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Leila Banciu, aleasă președintele CA-ului de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii