Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Porţilor Deschise la Fabrica HEINEKEN România din Constanţa

ro

04 Sep, 2012 01:00 5238 Marime text
heineken-fabricadebere.jpgFabrica de bere HEINEKEN România din Constanţa îşi deschide porţile pentru al doilea an la rând, invitându-i pe locuitorii Constanţei să afle cum se produce berea. Constănţenii pot vizita fabrica de bere sâmbătă, 8 septembrie a.c., între orele 09.00 şi 16.00, în tururi organizate, care se desfăşoară la intervale de 20 de minute.

„Peste 800 de constănţeni ne-au vizitat anul trecut, când am deschis pentru prima dată fabrica pentru publicul larg. Oamenii s-au arătat foarte încântaţi şi ne-au mărturisit, la finalul turului, că secţiaunde se îmbuteliază berea le-a placut cel mai mult. Pentru mulţi dintre oaspeţii noştri era prima dată când vedeau cum se fabrică şi se îmbuteliază berea. Ne bucurăm să repetăm experienţa şi anul acesta şi îi aşteptăm pe constănţeni în număr cât mai mare", a declarat Adrian Babu, director tehnic al fabricii HEINEKEN România din Constanţa.

Vizitatorii vor fi ghidaţi în turul fabricii de un specialist berar al fabricii de bere HEINEKEN România, care le va explica fiecare etapă a procesului de fabricare a berii, de la măcinarea malţului, la adăugarea hameiului şi la faza de îmbuteliere.

Cei care doresc să viziteze fabrica sunt aşteptaţi pe 8 septembrie 2012 la sediul fabricii HEINEKEN România din Constanţa, pe şoseaua Industrială nr. 1. Primul tur al fabricii începe la ora 09.00, iar ultimul tur are loc la ora 16.00. Un tur poate cuprinde maxim 30 de persoane şi se desfăşoară la intervale de 20 de minute.

Acest eveniment este destinat persoanelor de peste 18 ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii