Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Heineken Silver, prima bere lansată în lumea virtuală, promovată la fabrica din Constanța (GALERIE FOTO)

ro

20 May, 2022 14:28 1941 Marime text
  • Caravana HEINEKEN a sosit la Constanța!

Astăzi, HEINEKEN România și-a promovat, la fabrica din municipiul Constanța, cel mai nou produs din gama sa de bere - Heineken Silver - un produs tineresc, cu un gust preferat de publicul mai tânăr. Experiența HEINEKEN a fost scoasă la suprafață cu ajutorul autocarului modificat, care te transpune într-o altă lume... la propriu! Cu ajutorul echipamentului VR (Virtual Reality - Realitate Virtuală), timp de 15 minute vei participa la festivalul Tomorrowland, cel mai mare festival din Europa, care a avut loc în Belgia.

Noul produs a avut lansarea oficială în urmă cu o lună, la București, lansarea oficială fiind într-un cadru aparte - în metaverse!



Produsă la o temperatură de -1 grade Celsius, Heineken Silver este o bere lager extra fresh, puțin amară, cu un gust subtil și foarte ușor de savurat. Are aceleași ingrediente 100% naturale și desăvârșite ale rețetei apreciate Heineken. Produsul este diferit prin fermentarea la rece, se formează, astfel, mai multă turbiditate la rece care se va elimina prin filtrarea berii. Acest lucru îndepărtează proteinele și taninurile cu gust aspru, obținând astfel un lager extra fresh.



Heineken Silver este disponibil în sticla de 330 ml, doză de 500 ml și returnabilă de 400 ml, cât și la draft.

Heineken Silver s-a lansat în 19 țări: Albania, Bulgaria, Danemarca, Finlanda, Franța, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Italia, Luxemburg, Malta, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Spania, Elveția, SUA și Regatul Unit. Pentru HoReCa se va lansa și în Norvegia. Concentrația alcoolică este de 4%.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii