Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Stelian Ion despre o posibilă candidatură la Primăria Constanța - „Cred că este o mare șansă să scăpăm de Vergil Chițac la Constanța“ (VIDEO)

ro

22 Feb, 2024 15:08 662 Marime text
Președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion este invitat la ZIUA LIVE.

În lumina informațiilor privind comasarea alegerilor europarlamentare cu localele, discutăm cu invitatul ediției despre abordarea scrutinelor din 9 iunie 2024.

De asemenea a răspuns și la întrebarea referitoare la o eventuală candidatură la Primăriia Constanța. 
 

Nu mai am garsoniera, am doi copii, am stat ani de zile acolo și nu pot să stea amândoi în aceeași cameră. Anul trecut făcând planuri pentru viitor și am trecut de la garsonieră într-un apartament. Locuiesc într-un bloc vechi în Constanța. Este foarte impotrant ca un primar să locuiască în orașul în care este primar. De asta și legislația impune ca un candidat să demonstreze că are mutație în localitatea în care este primar. Am domiciliu în apartamentul din Constanța în care locuiesc. Atacurile la adresa mea au fost mizerabile, nu au fost corecte. 

Postacii domnului Chițac mă atacă mizerabil. Că am obținut garsoniera în mod normal. Sunt un om normal, nu m-am îmbogățit, sunt un om de condiție medie. Eram într-o perioadă profesională în plină ascensiune în avocatură. Nu m-am îmbogățit din politică. În declarația de avere va apărea un apartament și o mașină. Eu am rămas același din 2020. Eu cred că oamenii nu și-au pierdut speranța. Cred că este o mare șansă să scăpăm de Vergil Chițac la Constanța. 



Citește și: 

ZIUA LIVEAlegeri comasate. Cum va aborda Alianța Dreapta Unită alegerile din 9 iunie?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marian 22 Feb, 2024 15:35 Care sunt proiectele și prioritățile candidatului la Primăria Constanța?