Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua dedicată Revoluției Române și a Libertății, celebrată la Tulcea

ro

22 Dec, 2020 11:09 1551 Marime text
  • Vasile Strat și secretarul general al județului, Marius Cristi Mihai au participat la comemorialul militar și religios dedicat Zilei Revoluției Române și a Libertății, organizat de Instituția Prefectului Județul Tulcea și Garnizoana Tulcea.
Marți, 22 decembrie 2020, administratorul public al județului, Vasile Strat și secretarul general al județului, Marius Cristi Mihai au participat, la Monumentul Eroilor Revoluției din municipiul Tulcea, la ceremonialul militar și religios dedicat Zilei Revoluției Române și a Libertății, organizat de Instituția Prefectului Județul Tulcea și Garnizoana Tulcea.

Având în vedere contextul actual cauzat de pandemia de coronavirus, activitatea s-a desfășurat fără public, cu un dispozitiv de onoare redus.

Programul manifestării a cuprins prezentarea onorului, salutul drapelului de luptă și intonarea Imnului de Stat, oficierea unui serviciu religios de către

Preasfinția Sa Visarion, Episcopul Tulcii și depuneri de coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor Revoluție.
 
Și jandarmii tulceni au adus un omagiu Eroilor Revoluţiei.
 
Astăzi, 22 decembrie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au participat la un ceremonial militar şi religios cu prilejul Zilei Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii.

Ceremonialul militar şi religios a avut loc la Monumentul Eroilor Revoluţiei din municipiul Tulcea, într-un cadru restrâns, cu respectarea strictă a regulilor de distanţare fizică şi protecţie sanitară.

Jandarmii, alături de reprezentanţii celorlalte instituţii, au depus coroane şi au adus un omagiu eroilor care şi-au jertfit viaţa pentru libertate.

De asemenea, jandarmii au avut în vedere şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător şi prevenirea oricăror fapte care pot duce la tulburarea ordinii şi siguranţei publice., a transmis IJJ Tulcea.

Sursă foto: Facebook/ Instituția Prefectului Județul Tulcea, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii