Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua copilului, sărbătorită alături de polițiști la Constanța. Ce surprize au pregătit pentru cei mici

ro

30 May, 2022 17:03 1642 Marime text
Sursa foto Facebook/ Corpul Național Al Polițiștilor- Constanța
  • Miercuri, 1 iunie 2022, începând cu ora 12.00, polițiștii constănțeni invită toți copiii, însoțiți de părinți, bunici și profesori în zona centrală a municipiului Constanța, respectiv în fața Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, situat pe bulevardul Tomis, pentru a sărbători, împreună, Ziua Internațională a Copilului.
 
Pentru că această activitate este dedicată celor mici, polițiștii constănțeni le-au pregătit multe surprize: prezentarea autospecialelor și a tehnicii instituției (ordine publică, rutieră, criminalistică, acțiuni speciale), educație rutieră și concursuri, informează IPJ Constanța.
 
Copiii vor avea ocazia de a-i întâlni pe "mascați" și patrupedele acestora, de a-și crea amprenta, care le va rămâne drept amintire, de a se urca pe motocicletele polițiștilor rutieri și a de a vedea interiorul autospecialelor polițiștilor de ordine publică.
 
Toate aceste activități vor fi acompaniate de muzică, zâmbete, dulciuri și multe, multe baloane.
 
Activitățile sunt desfășurate cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor Constanța și ai International Police Association - Regiunea 1 Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii